Home [njuz] Približava se peti „Suondlovers“ festival

Približava se peti „Suondlovers“ festival

33
0

Euforija oko petog, jubilarnog „Soundlovers“ festivala koji će se održati u Zrenjaninu 26. i 27. jula se zahuktava. U kino bašti, pod otvorenim nebom, preko 8000 mladih u oba festivalska dana očekuju odlični nastupi svetskih i domaćih di džejeva, atraktivni performeri, vatromet i puštanje ljubavnih letećih lampiona.

Prošle godine predstavljena je originalna verzija pesme “Celebrate summertime” koju su poznati disk džokeji DJ Groover i DJ Conte poklonili festivalu. U originalnoj temi, vokalni deo odlično su interpretirali Danilo Marković i Ana Perišić, finalisti “Prvog glasa Srbije”. U znak poštovanja festivala na kojem će nastupiti drugog festivalskog dana, rimejk pesme koja aludira da se leto kao godišnje doba treba proslaviti na ovom festivalu,  uradio je poznati DJ dvojac Malibu Breeze.

“Kako je pesma doživela sjajan uspeh i osvojila blizu 140.000 pregleda na “Youtube”-u i brojna emitovanja na televizijskim stanicama, logičan nastavak je bio da se pesmi “produži život”. Naša je želja da kroz spot ne promovišemo samo festival, već i lepote Zrenjanina i podignemo svest turista ali i sugrađana o značaju turizma za naš grad. To smo i uspeli, jer su nakon objave na internetu na adresu gradske uprave stizale brojne pohvale, kao i od Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja koje je podržalo festival 2011. godine”, navodi PR tim Soundloversa.

Dvodnevne ulaznice, po promotivnoj ceni od 590 dinara, mogu se kupiti u Gigstix-u u Pariskom Magazinu, Knjižari Bulevar Books na Bulevaru Oslobođenja, Knjižari Serendipiti na SPENS-u kao i putem internet sajta gigstix.com.