Home [ volontiranje ] Poziv za letnje Budi Muško kampove – 2013. godina

Poziv za letnje Budi Muško kampove – 2013. godina

75
0

Tradicionalno i ovog leta organizujemo letnje kampove za članove Budi Muško klubova. Uz edukativne radionice, sportske i tim-bilding aktivnosti i različite zanimljive sadržaje i ovog leta na kreativan način delujemo na mlade kako bi što produktivnije koristili svoje vreme. Naravno, dobra zabava i druženje su zagarantovani, što je iskustvo na ovim kampovima pokazalo.

Kao i prethodnih godina, selekcija učesnika kampa se bazira na aktivnosti i angažovanju mladića u okviru Budi Muško klubova, odnosno po zasluzi. Učešće na kampovima predstavlja nagradu za dosadašnje angažovanje u Budi Muško klubu, kao i motivaciju i osnaživanje za dalji razvoj i učesnika i njihovih BMK-ova.

Smeštaj, hrana i prevoz na ovim letnjim kampovima su obezbeđeni, odnosno besplatni za učesnike, članove Budi Muško klubova.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE NA KAMPOVE JE 18. JUN 2013.

1. Regionalni youth leadership kamp

Najpre se održava “Regionalni youth leadership kamp” od 08-14. Jula 2013. u kampu „Veli Jože“ u Savudriji (Istra, Hrvatska). Radionice na ovom kampu se održavaju na engleskom, tako da je potrebno i znanje ovog jezika. Očekuje se ukupno oko 50 učesnika, uključujući mladiće iz Beograda i ostalih gradova Srbije, potom Sarajeva, Zagreba, Banja Luke, Kosovske Mitrovice, Mostara i Prištine. Aktivnosti će se sastojati od edukativnih radionica na temu liderstva, sportskih i zabavnih aktivnosti, tim-bilding igara, uz dovoljno vremena za uživanje na moru.

Napomena: Za Regionalni kamp u Hrvatskoj učesnicima je neophodan pasoš kao i overena saglasnost roditelja. Biće organizovan prevoz autobusom iz Beograda do kampa i nazad. Za učesnike koji ne žive u Beogradu biće refundirani putni troškovi do i od Beograda. Odabrani učesnici će biti kontaktirani i blagovremeno dobiti sve potrebne informacije.

2. Nacionalni kamp mladih lidera

Drugi kamp ove godine je Nacionalni liderski kamp koji će se održati 01-05. avgusta 2013. godine na odgovarajućoj lokaciji u Srbiji (više informacija uskoro). Aktivnosti ovog kampa su edukativne radionice gde će se sa mladićima raditi na teme liderstva i time razvijati njihove liderske veštine, koje će moći da primene po povratku u svoje gradove i time osnaže svoje Budi Muško klubove. Pored toga radiće se na razvoju njihove kreativnosti, uz naravno druženje i aktivno provođenje vremena. Ovaj kamp će okupiti aktivne učesnike “Budi muško” programa iz svih gradova i lokacija gde se on sprovodi, širom Srbije.

Ovaj poziv je otvoren za sve članove svih Budi Muško klubova u Srbiji. Prijava na letnje kampove se vrši popunjavanjem formulara na ovom linku.