Home [ volontiranje ] Poziv za volontere – Lovefest

Poziv za volontere – Lovefest

251
0

Slobodan si od 31. jula do 4. avgusta? Imaš između 16-25 godina? Želiš da upoznaš nove ljude?…PRIJAVI SE I POSTANI LOVEFEST VOLONTER
Ako voliš da se družiš, uživaš u muzici i umetnosti i želiš da doprineseš razvoju najveće kulturne platforme u Srbiji, prijavi se za Lovefest volontera već danas!

Cilj ovogodišnje manifestacije je da svim zainteresovanim volonterima pruži mogućnost da steknu potrebnu praksu i iskustvo u oblasti produkcije, komunikacije sa medijima, kao i osnovnih znanja na polju ekologije, fotografije, filma i drugih oblasti. Ovo je prava prilika i da se mladi iz raznih sfera upoznaju i razmene iskustva sa kolegama iz Srbije i regiona.

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Od 2012. godine festival je proširen na deset novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u našoj zemlji. Budući da se zone odnose na različite društvene i umetničke sfere, mogućnosti volontiranja i sticanja novih iskustava su brojne.

Ukoliko ste organizovani, vredni, vedri, volite timski rad i želite da upoznate nove zanimljive mlade ljude popunite aplikaciju na www.lovefest.rs

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite se na milos@lovefest.rs

Rok za prijavu je 25. jun.