Prodato 20 000 ulaznica za RHCP!

0

 Za samo jedan dan prodato je 20 000 hiljada ulaznica za Green Fest i koncert Red Hot Chili Peppers. Svih 15 000 ulaznica po 1990 dinara je rasprodato. Trenutna cena ulaznice je 2790 dinara. Kapacitet Green Fest festivala je 60 000 posetilaca. Deo ulaznica biće distribuiran preko fan kluba RHCP, a deo je odvojen za distribuciju u region.

Prodaja ulaznica počela je juče u 17 sati. Zbog velikog broja ljudi koji su u jednom trenutku pokušali da pristupe adresi www.ticketline.co.yu ovaj sajt je nekoliko sati bio van funkcije.

Oni koji su kupili ulaznice za EXIT 07 još uvek imaju mogućnost da kupe karte za Green Fest i RHCP za povlašćenoj ceni od 1590 dinara.

Ulaznice je trenutno moguće rezervisati na internet adresama www.exitfest.org i www.ticketline.co.yu kao i telefonom pozivom na brojeve 011 203 05 70 i 021 475 42 22.

Cena ulaznice na dan koncerta, ukoliko do tada ostane ulaznica, biće 3990 dinara.

Jedan od najvećih savremenih rok bendova Red Hot Chili Peppers nastupiće 26. juna u Inđiji na GREEN FEST festivalu koji organizuju EXIT i svetska koncertna agencija Live Nation zajedno sa pivarom Carlsberg. Biće to jedini nastup RHCP u ovom delu Evrope ove godine, a pored Srbije tokom evropske turneje nastupiće još i u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Italiji i Španiji. Prošlogodišnji album RHCP „Stadium Arcadium“ prodat je u više od šest i po miliona primeraka. Prema anketama sa prethodnih EXIT festivala, kao i prema nedavnoj anketi Kontra magazina „Na EXITu bih voleo da vidim“, Red Hot Chili Peppers je i najpopularniji i najtraženiji strani bend u Srbiji.

Na jednodnevnom GREEN FEST festivalu 26. juna nastupiće još i Kasabian, Kiril, Edo Maajka i Ritam Nereda.

Previous articleRegionalni književni konkurs
Next articleJužno od granice, zapadno od sunca – Haruki Murakami