Home [konkursi] Postani voditelj MTV Adrije

Postani voditelj MTV Adrije

45
0

muzika_mtv.gifMTV Adria će u septembru obeležiti drugu godinu svog postojanja na zahtevnom tržištu jadranske regije – u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, u Hrvatskoj, u Makedoniji i Sloveniji. Naš put je divlji, neočekivan, pun preokreta i promena, i sa MTV Adrijom znate da ćete biti deo nečeg jedinstvenog i neponovljivog. Naši voditelji su naše lice! Naši voditelji su naše najveće face! Oni su faktor X, koji čini MTV Adriju posebnom i drugačijom. Divljom, otkačenom, zabavnom, neponovljivom, zanimljivom, samosvojom, originalnom, trendovskom, avanturističkom, ambicioznom, kosmopolitskom, slobodomislećom, tolerantnom, otvorenom, neopterećenom… ukratko MTV-jevskom!

I TI možeš postati faca… MTV Adrije!

Postati faca? Na MTV Adriju ne dolazi svako, dolaze samo najbolji! Ako još nisi faca, to ćeš sigurno postati, jer ćete poznavati SVI! I ne samo to – postaćeš faca MTV Adrije!!!

Šta uopšte očekujemo od tebe? Najkasnije do 15. 08. 07. pošalji nam svoju biografiju, dostignuća, želje, ideje. Pošalji nam neku fotografiju, snimljenu u domaćoj sredini, na nekom putovanju, prilikom druženja sa prijateljima ili kada se zabavljaš. I od tebe želimo još nešto – tvoje viđenje energije voditelja MTV Adrije. Kako se TI vidiš kao naš voditelj i na kakav način vidiš sebe kao X faktor! Snimi video, opevaj pesmu, snimi MMS…uradi nešto zanimljivo i drugačije.

Uradi nešto – dokaži i pokaži da si FACA! Pa možda postaneš i faca MTV Adrije!

Postani faca MTV Adrije! ! Više informacija na
www.mtvadria.com/faca