Home [njuz] ZVUČNA IZLOŽBA BEOGRADSKIH NE/ISPRIČANIH PRIČA

ZVUČNA IZLOŽBA BEOGRADSKIH NE/ISPRIČANIH PRIČA

46
0

 

Ideja „Ne/ispričane Savamale“ je da se kroz izložbu dokumentarnih fotografija koje će pratiti najzanimljivije snimljene priče o ovom delu grada popularizuje i na privlačan i neobičan način prikaže svakodnevni život Savamale. Ono što je posebno zanimljivo je da će sve priče biti isključivo saznanja i iskustva ljudi koji ovde žive ili rade o stvarima od opšteg, lokalnog ili čak samo ličnog značaja.

Postojanje ovakvog projekta omogućava lokalnom stanovništvu da sa ostalim posetiocima svog kraja podele svoja subjektivna mišljenja i sećanja vezana za ovaj deo grada i time se uključe i lično doprinesu ponovnom razvoju Savamale kao najurbanije gradske četvrti.

Izložba će biti postavljena na deset različitih lokacija širom Savamale na mestima kao što su galerije, restorani, kulturni centri i kafići.

Ne/ispričana Savamala je projekat koji je pokrenuo tim studenata Fakulteta dramskih umetnosti sa katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture u saradnji sa Udruženjem građana „Tačka komunikacije“ i projektom „Zvučna mapa Savamale“ . Posetici ovogodišnjeg Mikser festivala imaće priliku da priče preslušaju na licu mesta od 28. maja do 02. juna, nakon čega će celokupan sadržaj biti dostupan i putem web sajta.

Više informacija na facebook stranici Ne/ispričana Savamala ili na twitteru – Zvučna mapa Beograda.