Home [ knjige/tribine ] Veštine javnog nastupa/besplatni seminar

Veštine javnog nastupa/besplatni seminar

91
0

Da li ste znali da na vaš javni nastup najviše utiče izraz lica, a najmanje ono što pričate (samo 7%)?! Koji su to mali trikovi koji pomažu da „kupite” svoju publiku? Kako da pobedite tremu koja vas muči i da nastupom ostavite sjajan utisak?

 

Istraživanja pokazuju da je javni nastup jedan od najčešćih uzroka stresa i da držanje govora, prezentacije ili bilo kakvog izlaganja pred publikom predstavlja izazov od koga većina ljudi zazire. Sa druge strane, efektan i uverljiv javni nastup je jedan od najboljih podsticaja za napredovanje u  karijeri.

Ovo su samo neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na besplatnom seminaru „Veštine javnog nastupa”, koji u subotu, 11. maja, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Jovan Ničić, magistar psihologije sa više od dvadeset godina radnog iskustva, otkriće na seminaru koje su najčešće greške u javnim nastupima koje treba izbegavati, te kako se uspešno pripremiti za javno izlaganje. Ničić ima više od deset godina kontinuiranog trenerskog iskustva u okviru stručnog usavršavanja zaposlenih, kao i nekoliko stotina održanih kurseva u oblasti upravljanja ljudskim resursima i psihologije rada.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/nicic.php

Pokrovitelj seminara Red Bull omogućio je svim učesnicima da uživaju u predavanju uz osvežavajući energetski napitak.