Home [treninzi] Konkurs za učešće na semiaru koji će se održati u Tirani

Konkurs za učešće na semiaru koji će se održati u Tirani

76
0

C:E:T ima zadovoljstvo da vas pozove da konkurišete za učešće na semiaru koji će se održati u Tirani, Albanija od 23. do 30. aprila 2013. godine.

Evaluation Meeting for Anti-Discrimination in Youth, Action 3.1 Seminar has its main focus to evaluate projects in the field of anti-discrimination, with particular reference to six anti-discrimination areas identified by the European Union: age, gender, sexual orientation, race, ethnicity and disability. The seminar will be implemented in Albania, hosted by Youth 4 Society organization in cooperation with 9 other NGO-s from EU and SEE.

Više infromacija o seminaru, lokaciji, financijskim uslovima i programu možete pronaći na ovom linku. Prijava na konkurs se vrši popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na ovom linku. Prijave je potrebno poslati najkasnije u petak 19.04.2013. u 23:59 CET sa nazivom maila “Prijava na konkurs”.

Rezultati konkursa će biti poznati u subotu 20.04.2013 do 12:00h. C:E:T pratforma zadržava pravo da ne obrazlaže odluke donete u procesu selekcije.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte C:E:T