Home [konkursi] Konkurs Erste banke i Balkanskog fonda za lokalne inicijative za program Centrifuga...

Konkurs Erste banke i Balkanskog fonda za lokalne inicijative za program Centrifuga 13

60
0

Erste banka Novi Sad a.d. i Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF) objavljuju, sedmi put po redu, konkurs za donacije u okviru programa Centrifuga.
Konkurs je otvoren do 25. maja 2013. godine i namenjen je isključivo lokalnim omladinskim organizacijama/neprofitnim grupama kojima upravljaju mladi ljudi i bave se pitanjima mladih i kulture. Cilj programa CENTRIFUGA je da dodelom donacija u vrednosti od 100.000 do 400.000 dinara aktivira mlade od 15 do 30 godina da pokrenu kreativne kulturne sadržaje u opštinama/gradovima u kojima posluje Erste Banka (spisak opština nalazi se u dokumentu Objava konkursa), osim na teritorijama gradova Beograd, Niš i Novi Sad.

Od ove godine, pored redovnog konkursa, Centrifuga će imati i dodatak – CENTRIFUGA+. Cilj Centrifuge+ jeste da podrži saradnju organizacija iz najmanje dva grada koje svojim zajedničkim kapacitetom realizuju projekte usmerene ka većoj upotrebi javnih prostora sa donacijom u iznosu do 500.000 dinara.

Rok za podnošenje predloga projekata je 25. maj 2013. godine do 17 časova.

Više informacija o kriterijumima, procesu donošenja odluka kao i uputstvo za prijavljivanje i prijavne formulare možete naći ovde, ili tražiti od naše kancelarije putem adrese office@bcif.org.