Home [treninzi] Radionica „Prostorna mreža“

Radionica „Prostorna mreža“

54
0

Udruženje građana Vido poziva sve zainteresovane studente, mlade stručnjake i aktiviste da se prijave na radionicu kolega iz Ministarstva prostora pod nazivom „Prostorna mreža“. Ova radionica se na zabavan i kreativan način, kroz niz vežbi i rad na konkretnim slučajevima, bavi prostornim politikama i njihovim direktnim uticajem na razvoj Kragujevca, ali i drugih lokalnih sredina.
Radionica će se održati 10. i 11. aprila u prostorijama Doma omladine, ulica Branka Radičevića broj 1. „Prostorna mreža“ će objediniti već postojeće napore različitih omladinskih i kulturnih grupa u formulisanju i ispunjavanju (svojih) potreba u lokalnim zajednicama. Zainteresovani pojedinci pozvani su da pošalju svoje prijave do 5. aprila 2013. godine na e-mail: ministarstvoprostora@gmail.com.

Cilj „Prostorne mreže“ jeste da okupi predstavnike postojećih građanskih inicijativa nastalih oko aktuelnih ili potencijalnih tačaka ugrožavanja javnog dobra, predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine, demokratizacijom društva, kulturom, arhitekturom, kao i stručnjake iz različitih područja relevantnih za prostornu problematiku. Više informacija o radionici i načinu prijave možete naći ovde.