Home [treninzi] Live stream seminara: Motivišite sebe i svoje zaposlene putem ciljeva

Live stream seminara: Motivišite sebe i svoje zaposlene putem ciljeva

30
0

Da li postoji neki čarobni štapić koji bi mogao od posla da napravi zabavu? Umesto za platu i novac, da radite za sebe i još se pritom zabavljate, a sve to na svom radnom mestu? Zamislite da ujutru ustanete i idete na posao, čak i ako vas tamo ne očekuje plata? Da li je takav “scenario” uopšte moguć, ako je više od polovine ispitanih u nacionalnoj anketi u Americi istaklo da im je zarada ekstremno važna za motivaciju u poslu.

Ovo su samo neka od zanimljivih pitanja o kojima će biti reči na besplatnom seminaru „Motivišite sebe i svoje zaposlene putem ciljeva”, koji u subotu, 23. marta od 10 časova, u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Ljiljana Varga, vlasnik psihološkog savetovališta u Novom Sadu, otkriće na seminaru kako postaviti ciljeve tako da vas “guraju” napred, umesto da vi “gurate” njih, čak i ako ne želite to? Seminar će vam pomoći da ostvarite ono za čim stremite, i onda kada to izgleda gotovo nemoguće.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar iz udobnih fotelja kod kuće, zahvaljujući platformi za učenje na daljinu, koju je razvila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/varga.php

Pokrovitelj seminara Red Bull omogućio je svim učesnicima da uživaju u predavanju uz osvežavajući energetski napitak.