Home [konkursi] Konkurs za polaznike “Omladinske škole aktivizma”

Konkurs za polaznike “Omladinske škole aktivizma”

44
0

„Inicijativa za društvenu odgovornost“, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Novi Beograd i Opštinom Novi Beograd raspisuje konkurs za prijem polaznika „Omladinske škole aktivizma“.

Koga tražimo?

Tražimo mladu osobu od 18 do 24 godine, sa ili bez iskustva, koja je motivisana, kreativna, komunikativna i želi da nauči nešto novo.

Ukoliko želiš da prođeš obuku u okviru “Omladinske škole aktivizma” u periodu od 3 meseca i istovremeno stekneš dodatna znanja, nova poznanstva i zabaviš se – prijavi se!

U periodu od marta do juna ćeš prisustvovati radionicama o pisanju projekata, o timskom radu, javnom nastupu, strateškom planiranju, društvenom aktivizmu, prezentacionim veštinama, imaćeš priliku da posetiš različite institucije i nevladine organizacije i upoznaš se sa njihovim radom.

Šta ti dobijaš?

Kao polaznik “Omladinske škole aktivizma” dobijaš mogućnost da stekneš dragocena iskustva, praktična znanja, kao i korisne kontakte. Kandidati koji uspešno prođu radionice “Omladinske škole aktivizma” će dobiti sertifikat, a najuspešniji će postati volonteri Kancelarije za mlade Novi Beograd i “Inicijative za društvenu odgovornost” i na taj način dobiti priliku da steknu dodatna znanja i veštine.

Kako da se prijaviš?

Pošalji motivaciono pismo i CV sa fotografijom na mejl adresu konkurs@ido.rs . Prijavu možeš poslati do 3. marta 2013. godine do 20h. Zakasnele prijave neće biti razmatrane.

Samo kandidati koji uđu u uži krug biće kontaktirani i pozvani na intervju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sve informacije možeš nas kontaktirati mejlom na konkurs@ido.rs ili putem telefona 064/ 91 44 287.


Sve informacije o nevladinoj organizaciji „Inicijativa za društvenu odgovornost“ možete pronaći na našem sajtu www.ido.rs .