Home [njuz] Iskustva uspešnih! – poziv studentima i diplomcima Fakulteta organizacionih nauka

Iskustva uspešnih! – poziv studentima i diplomcima Fakulteta organizacionih nauka

64
0

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u okviru svojih redovnih aktivnosti organizuje program “ISKUSTVA USPEŠNIH“, 21. februara 2013. godine na Fakultetu organizacionih nauka, sa početkom u 14.00 časova, u sali 201 /prvi sprat/. Gost ovog programa biće Janko Milunović, bivši student Fakulteta organizacionih nauka, stipendista Fondacije Karđorđević i kompanije Vip Mobile, koji je svoje Master studije završio na Hellenic American Univerzitetu u Atini kao i EDHEC Business School u Francuskoj.
Janko ima bogato internacionalno iskustvo u oblasti inovativnog i strategijskog menadžmenta, razvoja poslovanja i preduzetništva koje je stekao radeći pre svega za Sony ali i na sopstvenim poslovnim projektima.

Janko danas radi kao Lead Business Development menadžer u start-up kompaniji „Brainstorm“ koja je nedavno ušla u Top 10 start-up kompanija na Balkanu.

Iskoristite priliku da kroz razgovor sa Jankom saznate kako je izgledao njegov karijerni put, koja su mu profesionalna iskustva najdragocenija i zašto, i dođete do odgovora na mnoga pitanja od kojih su samo neka:

Studiranje u inostranstvu – kako i zašto? Kako odbrati pravi put?
Kako izgleda raditi u internacionalnim kompanijama i blisko sarađivati sa nekim od najvećih svetskih stručnjaka? Šta je potrebno da bi se zaposlio u takvim kompanijama? Šta je inovativni menadžment?
Zašto biti preduzetnik – prednosti i mane? Šta je potrebno da bi se započeo sopstveni biznis?

Program „Iskustva uspešnih“ realizuje se u saradnji sa diplomcima Univerziteta u Beogradu, danas uspešnim mladim profesionalcima, koji kroz razgovor sa kolegama studentima prenose svoja profesionalna iskustva, savetuju i pružaju smernice o mogućnostima za razvoj karijere.

Prijavite se ostavljanjem osnovnih podataka na sledećem linku: http://goo.gl/wZLy8