Home [akcija] Obiđi svet za pet sati 113 zemalja sveta u Srbiji

Obiđi svet za pet sati 113 zemalja sveta u Srbiji

59
0

Srbija ima priliku da na događaju „World to You“ upozna mlade iz 113 zemalja koji će predstaviti svoju kulturu, običaje i hranu u Ušće Shopping Center-u.

Imaćete priliku da vidite nastupe umetičkih grupa koje će vam predstaviti brazilske, argentinske, japanske plesove i muziku kao i mnogih drugih zemalja. Iskoristite dan i popričajte sa mladima iz inostranstva, saznajte kako ljudi sa drugih kontinenata razmišljaju koje su njihove dnevne navike, kako doživljavaju svet oko sebe i Srbiju.

Ovom prilikom AIESEC Srbije poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom događaju, povedite svoje prijatelje i porodicu, organizacija se potrudila da program bude zanimljiv svim generacijama. U toku događaja moćićete da učesvujete u kampanji „Zajedno“ čiji je cilj da građanima Srbije pruži priliku da se upoznaju sa našim gostima i približe svetskim kulturama.

Od trenutka kada uđete u Ušće Shopping Center uz muziku drugih zemalja, hranu naših gostiju i nacionalnu garderobu započećete vaše putovanje oko sveta.

„World to You” se organizuje u okviru internacionalnog projekta Global Leaders’ Summit, koji okuplja predsednike AIESEC-a iz svih 113 zemalja u kojima AIESEC postoji.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.400 univerziteta u 113 zemalja sa preko 84.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.

Sve dalje informacije o konferenciji i prijavi učesnika možete saznati na našoj internet stranici http://www.gls2013.org.rs.