Home [treninzi] Nova sezona radionica Studija novi teatar

Nova sezona radionica Studija novi teatar

63
0

Studio novi teatar upisuje novu generaciju na radionice mjuzikla, glume i glume na francuskom. Studio novi teatar je osnovao i vodi francuski glumac i reditelj Jean-Baptiste Demarigny. Pored njega predaju Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje) uz asistenciju mladih, dinamičnih i uspešnih profesionalaca.

 

Pedagoški pristup studija je osmišljen po principu najnovijih metoda i tehnika nastave pozorišta, razvijenih na francuskoj sceni. Grupa je postavljena u centar pažnje i radi se na tome da se razvije nezavisnost grupe i lična odgovornost. Radionice su namenjene amaterima i profesionalcima starosti od 17 do 35 godina (za glumu na francuskom do 50 godina).

O radionici mjuzikla:
Inspirisana velikim evropskim školama, radionica mjuzikla je prva takve vrste u Srbiji.
Cilj studija je da formira svestrane umetnike, osposobljene u velikom broju disciplina, sposobne da odgovore na zahteve profesije, tako što će se razvijati njihovo tehničko znanje u oblastima pevanja, plesa, dramskog izraza, a istovremeno priznavati njihova umetnička ličnost.
Okrenut je i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i razviju nove talenate, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji (gluma)
Profesori: Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje)

O radionici glume:

Inspirisan velikim evropskim i ruskim školama, Studio glume za cilj ima formiranje kreativnih i nezavisnih umetnika, sposobnih da odgovore na zahteve profesije, kroz razvijanje njihovog tehničkog znanja i veština u  polju glume.

Studio je okrenut  i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i ispitaju nove metode glume, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo. Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji O radionici glume na francuskom Radionica je namenjena svima koji žele da usavrše svoje znanje francuskog jezika ili da nastave da ga uče kroz igru. Pozorišna radionica će svakome pomoći da unapredi dikciju i akcenat, da pobedi stidljivost u javnom nastupu na francuskom jeziku i da razvije pamćenje. Kroz telesne vežbe, igre slušanja, igre u prostoru, igre angažovanja i emocija kao i kroz različite improvizacije koje za cilj imaju rad na sebi, svaki učesnik će pronaći meste gde će moći da slobodno izrazi svoju ličnost i kreativnost.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji

Prijave su do 30. januara!
Informišite se na: www.studionoviteatar.tk

+381 64 187 17 31 / studionoviteatar@gmail.com