Home [ volontiranje ] Konkurs za volonterke i volontere – Centar E8

Konkurs za volonterke i volontere – Centar E8

91
0

Ako si mlada i vredna osoba koja želi da stekne nova znanja i iskustva i ukoliko smatraš da je važno i korisno baviti se omladinskom politkom i mladima u Srbiji, pozivamo te da se priključiš timu Centra E8.

Centar E8 je nacionalna omladinska organizacija osnovana 2004. godine. Okuplja nas uverenje da mladi ljudi imaju super moći kojima mogu da promene svet. Zbog toga radimo s mladima i za mlade, na projektima čiji je cilj da ih edukuju, osnaže, ohrabre i podstaknu njihovo aktivno i odgovorno učešće u društvu. Naši programi tematski se tiču rodne ravnopravnosti, zdravlja i participacije mladih.

Ako želiš da se priključiš našem timu moraš ispuniti sledeće uslove:

– Da imaš između 18 i 30 godina;

– Da živiš u Beogradu;

– Da veruješ da mladi mogu da promene svet;

– Da se zalažeš za poštovanje ljudskih prava, toleranciju i nediskriminaciju;

– Da veruješ da su mladi sadašnjost društva, a ne samo budućnost i da je iz tog razloga važno raditi na promovisanju participacije i aktivizma mladih;

– Da veruješ u važnost neformalnog obrazovanja;

Volontiranje podrazumeva angažman od pet sati nedeljno u kancelariji i na akcijama i događajima koje Centar sprovodi. Zaduženja tokom volontiranja će se odnositi na pružanje podrške u realizaciji trenutnih projekata i razvoju budućih projekata. Volonteri/ke će imati priliku da steknu nova znanju i veštine o ljudskim pravima, rodnoj  ravnopravnosti, participaciji mladih, kao I u oblastima logistike, komunikacija, pisanja projekata,  itd. Volonterima/kama će biti omogućeno da se usavršavaju kroz učešće na treninzima i seminarima u zemlji i inostranstvu.

Svi volonteri i volonterke će nakon 3 meseca dobiti uverenje da su volontirali u Centru E8, a oni/e koji/e se svojim radom budu istakli/e će dobiti preporuku.

Link za online prijavu možeš preuzeti ovde.

Konkurs se zatvara 20. januara 2013. godine u ponoć.

Kandidati/kinje koji/e uđu u uži izbor biće kontaktirani i pozvani na intervju.

Za sve informacije možeš nas kontaktirati na vladimir.mihajlovic@e8.org.rs ili na broj telefona 011/3626-302.