Home [akcija] Skup putnika oko sveta – sreda u 20.00 u SKC-u!

Skup putnika oko sveta – sreda u 20.00 u SKC-u!

61
0

U sredu, 5. decembra, pozivamo vas da nam se pridruzite na proslavi Medjunarodnog dana volontera u Studentskom kulturnom centru (Kralja Milana 48, sala Novi prostor i Klub, na spratu) sa pocetkom od 20.00.
Svake godine u poslednjih ko-zna-koliko, ali sigurno vise od 10, organizujemo Skup putnika oko sveta – sa svim kamperima i wanna-be kamperima i kamperovim prijateljima i rodbinom 🙂

Dodjite da se druzimo, caskamo uz picence u klubu SKC-a, proslavimo to sto smo volonteri i sto nam se to svidja!

U programu ste vi – vec se nekoliko vas ukljucilo da podeli svoju pricu sa kampa, a vi nam se mozete javiti sutra ili, jednostavno, prici u sredu i traziti mikrofon da, u pauzi izmedju pesama sa kampova, ispricate KAKO JE VAS KAMP UTICAO NA VAS.

  • Ovaj kamp mi je pomogao da bolje odredim svoje prioritete i ciljeve za budućnost. Naučio me je toleranciji i razumevanju. Stekla sam dosta prijatelja i naučila mnogo o drugim kulturama i o sebi
  • Vrhunsko iskustvo, toliko pozitivne energije sam dobio da to nije zdravo. 🙂
  • Ovo iskustvo mi je pomoglo da shvatim da sam zrelija, snalažljivija i sposobnija nego što sam mislila

Ako uspete, potvrdite nam dolazak mejlom na vss@mis.org.rs (dovljno da napisete ime i prezime i da li dovodite nekoga), kako bismo znali otprilike koliko ce nas biti. Ako ne uspete, vidimo se tamo!

Vasi Istrazivaci



———————————————-
MLADI ISTRAZIVACI SRBIJE – Volonterski servis Srbije  
YOUNG RESEARCHES OF SERBIA – Voluntary Service of Serbia
Bulevar umetnosti 27, 11070 Belgrade