Home [konkursi] POZIV za glumce i statiste

POZIV za glumce i statiste

53
0

U okviru projekta “Kroz parlamentarizam do kvalitetnijeg obrazovanja” koji je finansiran od strane Sekretarijata za sport i omladinu grada Novog Sada, Volonterska Omladinska Organizacija VOOZ, poziva sve zainteresovane srednjoškolce i srednjoškolke da se prijave za uloge glumaca ili za statiste koji su nam preko potrebni za snimanje filma kojim bi se promovisao školski parlament i koji se ostvaruje u saradnji sa F@M-om (Fakultet za Menadžment u Sremskim Karlovcima) u okviru gore navedenog projekta.

Snimanje e se obaviti za vikend (najverovatnije subota ili nedelja – 15/16. Decembar 2012.) u gimnaziji Laza Kostić u Novom Sadu (Laze Lazarevića 1) i trajaće nekoliko sati. Konkurs je otvoren i za mlade pesnike (srednjoškolskog uzrasta) koji su zainteresovani da ispromovišu svoju poeziju i samim tim budu prikazani na filmu.

Svi zainteresovani mogu poslati mail na office@vooz.rs do 10.12.2012. sa svojim imenom i prezimenom, godištem i brojem telefona. U “naslovu” mail-a napisati: odgovor na poziv za glumce i statiste.

*Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.