Home [njuz] Humanitarna žurka „Pobedi za decu Prihvatilišta“

Humanitarna žurka „Pobedi za decu Prihvatilišta“

49
0

<!– @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } A:link { so-language: zxx } –>

Najveće međunarodna organizacija studentata AIESEC, u okviru projekta Global Leaders’ Summit, vas poziva na humanitarnu žurku „ Pobedi za Prihvatilište“, koja će biti održana u klubu „Divljna“ (Kneza Miloša br.9, Beograd) 05.12.2012. s početkom u 22h.

Našim drugarima u prihvatilištu je potrebna pomoć! Budući da mališani u Prihvatilištu žive u jako teškim uslovima, članovi AIESEC-a su rešili da se uključe u projekat „Pobedi za decu Prihvatilišta“ i pomognu u prikupljnju sredstava za izgradnju nove kuće.

Prihvatilište za decu je ustanova Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina. U pitanju su deca koja su žrtve nasilja, trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, kao i deca žrtve zlostavljanja.

U Prihvatilištu je situacija jako teška, jer dvadesetčetvoro dece spava u šesnaest kreveta. Naš cilj je da prikupimo što veše novca, koji će pomoći izgradnju novog doma u kome će mališani imati bolje životne uslove.

Žurka će biti održana u klubu Divljina, cena ulaznice je 150 dinara, a sav prihod od ulaznica i procenat od prodatog pića biće uplaćeni na račun Prihvatilišta.

Pridružite nam se da zajedno Pobedimo za decu Prihvatilišta.

Više informacija na tinyurl.com/c6vxfaj

Global Leaders’ Summit je najveća internacionalna konferencija, koja će okupiti mlade lidere iz 113 zemalja sveta. AIESEC Srbije će u februaru 2013. godine organizovati ovu konferenciju i pružiće vam priliku da vidite svet u malom kroz niz događaja koji vas očekuju. Više informacija na www.gls2013.org