Home [stipendije] KONKURS ZA DODELU STUDENTSKIH STIPENDIJA HEMOFARM FONDACIJE

KONKURS ZA DODELU STUDENTSKIH STIPENDIJA HEMOFARM FONDACIJE

56
0

Nastojeći da odgovori potrebama velikog broja studenata, Hemofarm Fondacija produžila je do 17.11. 2012. konkurs za dodelu 20 stipendija za školsku 2012/2013 godinu.

Fondacija Hemofarm od svog osnivanja, 1992. godine, pored prioritetnih, humanitarnih aktivnosti i pružanje pomoći najugroženijim slojevima stanovništva, kontinuirano doprinosi i pomaže afirmaciju pozitivnih društvenih trendova, razvoj nauke, kulture, sporta, mladih talenata…

“Ulaganje u mladost je jedina sigurna investicija u budućnost. Prepoznajući značaj obrazovanja, Hemofarm Fondacija nastoji da podrži perspektivne mlade ljude koji imaju potencijal da, nakon školovanja, ostanu u Srbiji i svojim znanjem doprinesu boljitku celokupnog društva“ rekla je direktorka Hemofarm Fondacije, Snežana Radočaj.

Uz finansijsku podršku najtalentovanijim studentima, Hemofarm Fondacija obrazovanje pomaže i na druge načine: stipendiranjem najboljih srednjoškolaca vršačke opštine, učenika srednjih škola iz cele Srbije koji su na republičkim takmičenjima ostvarili izuzetne rezultate, donacijama za rekonstrukcije i opremanje obrazovnih ustanova…

Pravo učešča na konkursu imaju redovni studenti od III godine studija, ne uključujući apsolvente, na fakultetima i akademijama koji se školuju na teret budzeta Republike Srbije, slabijeg materijalnog stanja koji su tokom studija ostvarili prosek najmanje 8,50. Konkurs je otvoren do 17.11.2011, a više informacija o načinu prijavljivanja i o programu mogu se pronaći na www.fondacijahemofarm.org.rs.