Home [njuz] Academy of Modern Management – Danas ideja- sutra posao!

Academy of Modern Management – Danas ideja- sutra posao!

44
0

Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, već treću godinu za redom organizuje projekat pod nazivom “Academy of Modern Management“. Ove godine projekat će biti održan u decembru u Beogradu.

 

Studentima Univerziteta u Beogradu i svih ostalih univerziteta u Srbiji, Akademija Modernog Menadžmenta pruža priliku da unaprede svoje znanje učeći od lidera različitih sfera menadžmenta. Ove godine, koncept projekta se bazira na preduzetništvu i realizaciji start-up ideja.

Ambicioznim, preduzimljivim i smelim studentima završnih godina osnovnih i master studija, kao i nedavno diplomiranim nezaposlenima, pruža se jedinstvena prilika da prisustvuju predavanjima eminentnih predavača, uspešnih preduzetnika, kao i državnih institucija i nevladinih organizacija. Polaznicima seminara će biti omogućeno da, aktivnim učešćem u radionicama, svoje teorijsko znanje potkrepe smernicama vrsnih stručnjaka iz prakse, ostvare bitne kontakte i nauče da rade u timu.

Naime, studenti će u timovima (2-5 članova) prijavljivati svoje start- up (biznis) ideje. Timovi koji prođu selekciju će tokom četiri dana posećivati radionice i predavanja tokom kojih će se obučavati za realizaciju date ideje. Poslednjeg (petog) dana seminara se vrši predstavljanje ideje žiriju. Najboji tim će kao nagradu dobiti deo početnog kapitala za pokretanje sopstvenog biznisa.

Prihvatite izazov: Danas ideja, sutra posao!