Home [ volontiranje ] BUDI I TI DEO GREEN FEST-a – KONKURS ZA VOLONTERE

BUDI I TI DEO GREEN FEST-a – KONKURS ZA VOLONTERE

75
0

Green Fest, Dom Omladine, Beograd 14-16.11.2012
Mladi, odgovorni i društveno angažovani pojedinci koji žele da doprinesu zaštiti životne sredine i unaprede svoja znanja i iskustva na ovom polju, imaju priliku da postanu deo najvećeg ekološkog festivala u Srbiji – Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. U periodu od 4.10.2012 do 17.10.2012 svi zainteresovani se mogu prijaviti za volontiranje na Festivalu i na taj način doprineti realizaciji kvalitetnih programa koji očekuju posetioce i ove godine.

Prijave za volontiranje se mogu poslati organizatorima Festivala, Centru za unapređenje životne sredine, na email: office@greenfest.rs sa sledećim podacima: CV – biografija kandidata, kratko motivaciono pismo (koje je potrebno da sadrži i odgovore na sledeća pitanja: šta vas preporučuje za člana “GF tima” i volontera/volonterku, kao i šta je vaša motivacija da učestvujete u organizovanju ove manifestacije). Poželjno je da kandidati/kandidatkinje imaju uskustva u organizaciji i sprovođenju manifestacija i/ili u angažovanju na polju zaštite životne sredine, kao i u radu sa udruženjima građana. Kandidati i kandidatkinje koje uđu u uži izbor će biti direktno kontaktirani.

Izabrani volonteri i volonterke mogu očekivati zajednički rad na realizaciji „Green Fest“-a tokom novembra, kao i terenski rad – boravak na Festivalu u periodu održavanja.. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine nastavlja sa praksom angažovanja mladih na Festivalu, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ će se održati 14-16.11.2012. u Domu Omladine Beograd. Festival se ove godine po prvi put realizuje pod ovim imenom i predstavlja nastavak prakse uspešnog organizovanja Međunarodnog festivala ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji je publika u Beogradu imala prilike da vidi tokom 2010. i 2011. godine. U prethodne dve godine prikazano je preko 130 filmova iz 25 zemalja, održano 39 radionica i predavanja, i predstavljeno preko 20 zelenih izlagača i umetnika. Više informacija o ovogodišnjem Festivalu se može naći na www.greenfest.rs .