Home [konkursi] Konkurs „Moj kraj Harija Potera“

Konkurs „Moj kraj Harija Potera“

78
0

 U okviru proslave povodom izlaska jednog od najiščekivanijih književnih nastavaka svih vremena, sedmog i poslednjeg dela knjige – „Hari Poter i smrtonosni blagoslovi“, Britanski savet poziva sve zainteresovane da se prijave na konkurs za najmaštovitiju priču na temu „Moj kraj Harija Potera“:

Pokrenite svoju maštu i pošaljite nam kako biste vi završili poslednju knjigu o Hariju Poteru. Da li je profesor Snejp dobar ili loš lik, ko će pomoći Hariju u borbi protiv Voldemora, ko će preživeti, a ko ne?

Pošaljite nam svoj kraj (do 200 reči) najkasnije do 19. jula 2007. putem našeg veb sajta i pridružite nam se na Ponoćnoj Hari Poter žurci u petak, 20. jula u 23.59 u prostorijama Britanskog saveta, i baš vi možete postati dobitnik najnovije knjige o Hariju Poteru!

Tom prilikom prostorije Britanskog saveta će ličiti na Hogvorts školu za veštice i čarobnjake, služiće se čarobni napici i začarani slatkiši. Posetioci će biti u prilici da reše zagonetku smrtonosnih blagoslova i da osvoje knjige iz serijala „Hari Poter“.

U subotu, 21. jula od 12.00 do 15.00 časova biće održana i posebna nastava čarobnjaštva za svu decu i njihove roditelje. Deca će naučiti kako da upotrebljavaju svoj čarobni štapić, uvežbaće korišćenje čarobnih čini i učestvovati u različitim igrama u vezi sa Harijem Poterom.

Kontakt:
Miloš Nešović, asistent za komunikacije
3023 800,

Rok za konkurisanje : 19.07.2007.

  communications@britishcouncil.org.yu
www.britishcouncil.org.yu