Home [treninzi] Poziv za učešće u projektu ‘’Za sebe, za druge! – Rad sa...

Poziv za učešće u projektu ‘’Za sebe, za druge! – Rad sa osetljivim grupama’’

42
0

U okviru projekta ‘’Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom razvoju’’, pozivamo Vas da se uključite u realizaciju projekta ‘’Za sebe, za druge! – Rad sa osetljivim grupama’’, koji finansira USAID projekat održivog lokalnog razvoja.

 

Projekat će biti realizovan uz podršku Kancelarije za mlade Grada Novog Sada i Nacionalne Asocijacije Praktičara/ki Omladinskog Rada.

Ukoliko želite da saznate o tome šta je i kako funkcioniše civilni sektor; ko su pripadnici osetljivih grupa, sa kojim problemima se oni suočavaju i koje su njihove potrebe; posetite i direktno se upoznate sa udruženjima iz Novog Sada koja rade sa osetljivim grupama; i podstaknuti i inspirisani stečenim saznanjima i veštinama otvorite sebi mogućnost da se aktivirate i sami postanete nosioci pozitivnih promena u društvu, pozivamo Vas da se uključite u realizaciju projekta.

Prijavom za učešće u  projektu otvarate sebi mogućnost da:

–        Prođete kroz četvorodnevni trening o radu sa osetljivim grupama

–        Posetite udruženja iz Novog Sada koja rade sa osetljivim grupama

–       Osnaženi i inspirisani osmislite i realizujete kreativnu Javnu akciju koja će za cilj imati proširivanje svesnosti većeg broja šire javnosti o postojanju osetljivih grupa i udruženja koja sa ovakvim grupama rade.

 

Mesto i period realizacije projekta:
Projekat će biti realizovan u Novom Sadu, tokom oktobra i prve nedelje novembra 2012. godine

Ko može da se prijavi?
Mladi, uzrasta od 14 do 30 godina, sa prebivalištem na teritoriji Grada Novog Sada.

 

Kako možete da se prijavite?
Potrebno je da popunite prijavni formular koji se nalazi na sledećem linku http://www.surveymonkey.com/s/M25BFSH Nakon što kliknete opciju Done, prijava će automatski biti poslata.

Prijavni formular možete poslati najkasnije do petka, 5. oktobra 2012 godine. O rezulatatima selekcije učesnika bićete obavešteni elektronskim  ili telefonskim putem, najkasnije 9. oktobra 2012. godine.

Kontakt osoba:
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Jovani Rastović putem telefona 062 8291181 ili putem e maila jrastovic@gmail.com