Home [njuz] Dan “Otvorenih vrata” na SAE Institutu Beograd! 

Dan “Otvorenih vrata” na SAE Institutu Beograd! 

34
0

SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvataju Audio inženjering, Digitalnu Filmsku Produkciju, Web&Multimediju i 3D animaciju, najavljuje dan ” Otvorenih vrata ” u subotu (22.9.2012) od 14-17h, u Čika Ljubinoj ulici broj 8 u Beogradu.”

“ Otvorena vrata ” SAE Instituta Beograd predstavljaju odličnu priliku da se upoznate sa vrednom savremenom opremom i praktičnim SAE programima koji obezbeđuju svetski priznatu diplomu, kao i da čujete razloge zbog čega se više desetina hiljada studenata širom sveta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u oblasti digitalno-kreativnih medija.

“Ovaj dan je prilika da se upoznamo sa mladim kreativnim ljudima i damo im savet kako da koriste prednosti tehnologije, ali samo kako bi je prevazišli. Svaka oblast kojom se bavimo treba da bude raskrsnica umetnosti, zanata i nauke, dok se kretaivni rezultat nalazi u glavama naših budućih brucoša.” – ističe profesor Darko Veličkovski, šef katedre za Audio Inženjering.

“Otvorena vrata” ujedno predstavljaju poziv na oktobarski akademski upisni rok! Sve informacije možete dobiti na 011 26 26 632, kao i na www.belgrade.sae.edu.