Home [treninzi] Trening o rodnoj ravnopravnosti i upotrebi dramskih tehnika i forum teatra u...

Trening o rodnoj ravnopravnosti i upotrebi dramskih tehnika i forum teatra u borbi protiv rodno-zasnovanog nasilja

67
0

 

ALTERO – Asocijacija za lični trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje organizuje šestodnevni trening o rodnoj ravnopravnosti i upotrebi dramskih tehnika i forum teatra u borbi protiv rodno-zasnovanog nasilja.

 

Trening je organizovan u okviru projekta “Quest for peace and equality” koji je podržan od strane Ekumenske inicijative žena iz Omiša.

Trening će biti održan od utorka, 02. oktobra do nedelje 07. oktobra 2012. godine u Domu kulture Studentski grad (Studio 26), ul. Bulevar Zorana Đinđića 179, u Beogradu.

Teme koje će biti obrađene na treningu: rod, pol, rodne uloge, nasilje / nenasilje, rodno-zasnovano nasilje, ženska prava, diskriminacija, različitost, upotreba dramskih tehnika i forum teatra.

Trening je namenjen mladima koji mogu da prisustvuju treningu svih šest dana i koji će u narednih 6 meseci najmanje 6 puta biti angažovani na izvođenju forum teatra za različite ciljne grupe.

Prilikom izbora kandidata/kinja, organizatori će uzeti u obzir motivaciju za profesionalno ili volontersko bavljenje temom rodne ravnopravnosti, kao i spremnost kandidata/kinja za dalji angažman i učestvovanje u budućim aktivnostima organizacije.

Za prijavu na trening i učešće u projektu, potrebno je poslati popunjen prijavni formular najkasnije do 22. septembra 2012. na e-mail: altero.bg@gmail.com.

 

Biće primljeno 20 učesnika/ca, a svi prijaviljeni će dobiti informaciju o tome da li su primljeni.

Organizator snosi troškove obuke, materijala, ishrane i osveženja za učesnike.

 

ALTERO – Asocijacija za lični trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje je nevladino i neprofitno udruženje koje se bavi edukacijom, afirmacijom ljudskih prava i različitosti, pružanjem psihosocijalne podrške različitim ciljnim grupama i promocijom psihodrame.

www.altero.org.rs