Home [treninzi] Poziv za učestvovanje na mentorskoj platfomi za razvijanje projekata u okviru Programa...

Poziv za učestvovanje na mentorskoj platfomi za razvijanje projekata u okviru Programa Mladi u akciji Evropske komisije

32
0

BalkanIDEA Novi Sad, zvanično imenovana Kontakt tačka za Program Mladi u akciji Evropske komisije, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i SALTO Resurs centrom za Jugoistočnu Evropu pokreće novi program mentorske podrške za 20 organizacija iz Vojvodine koje žele da razviju svoje projektne ideje i apliciraju za sredstva u okviru Programa Mladi u akciji u narednim rokovima za prijavu. Poziv za učestvovanje na mentorskoj platfomi za razvijanje projekata u okviru Programa Mladi u akciji u narednim rokovima za prijavu.

 

Ko može da učestvuje?

Predstavnici/e omladinskih organizacija ili organizacija koje se bave mladima, kao i koordinatori/ke lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade sa područja Vojvodine, koji imaju projektnu ideju i planiraju da razviju nove projekte u okviru programa Mladi u akciji do 1.02.2013 ili žele da svoju organizaciju akredituju za slanje ili primanje volontera u okviru EVS programa.

Kada i gde?

Program mentorske podrške za razvijanje projekata u okviru programa Mladi u akciji počeće info sesijom koja će se održati 25.09.2012. u Novom Sadu. Na info sesiju biće pozvano 20 organizacija čije se projektne ideje uklapaju u ciljeve, prioritete i pravila Programa. Nakon info sesije, podrška će se nastaviti putem Internet platforme tokom koje će 3 iskusna mentora pomagati učesnicima da svoje ideje razviju do finalnih projektnih predloga koje će moći da prijave do 1.02.2013.

Način prijavljivanja

Da bi se prijavili za učešće u mentorskoj platformi za razvijanje projekata u okviru programa Mladi u akciji potrebno je da popunite formular i pošaljete ga na contact.point@balkanideans.org najkasnije do petka, 14.09.2012.

Refundiranje troškova

Troškovi puta za info sesiju biće refundirani učesnicima koji dolaze iz organizacija izvan Novog Sada uz priložene putne karte ili gotovinske račune.

Za više informacija o programu Mladi u akciji posetite www.mladiuakciji.rs ili http://eacea.ec.europa.eu/youth/ gde možete naći i programski vodič za 2012. godinu.