Home [njuz] Najava Evropske konferencije studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta ESTIEM LG Beograd, Fakultet...

Najava Evropske konferencije studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta ESTIEM LG Beograd, Fakultet organizacionih nauka

42
0

Evropska konferencija studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta održaće se od 12. do 18. novembra 2012. godine u Srbiji pod domaćinstvom ESTIEM Lokalne grupe Beograd studentske organizacije sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

 

Konferenciji će prisustvovati preko 200 studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta koji studiraju ove nauke na različitim Univerzitetima u Evropi, a kroz rad Lokalnih grupa širom evropskih gradova realizuju ciljeve velike ESTIEM mreže.

Svečanim programom 13.novembra u Domu omladine Evropska konferencija studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta biće otvorena u Beogradu.

Tom prilikom će biti organizovan Job fair, ESTIEM fair, panel diskusija, kao i radionice najprestižnijih stranih i domaćih kompanija.

Priliku da u svemu ovome učestvuje dobiće 50 odbranih studenata iz Srbije. Prijave za učešće na otvaranju Konferencije ESTIEM organizacije počinje uskoro!

ESTIEM – European Students of Industrial Engineering and Management predstavlja Udruženje evropskih studenata industrijskog inženjertsva i menadžmenta čiji članovi realizuju projekte i aktivnosti kroz rad 68 Lokalnih grupa u 26 zemalja Evrope. Studenti ESTIEM LG Beograd će prvi put organizovati ovu najveću Evropsku konferenciju studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Konferencija će se održati na planini Zlatibor.

Za više informacija posetite naš sajt cmbelgrade.estiem.org.rs ili se obratite na Koordinatoru za odnose s javnošću putem mejla Marija.Markovic@estiem.org.