Home [njuz] TEDxNoviSad „Pretvorimo zidove u vrata“

TEDxNoviSad „Pretvorimo zidove u vrata“

51
0

 

Drugi po redu TEDxNoviSad, nezavisno organizovan događaj pod TED licencom, održaće se u Studiju M, u subotu, 22.09.1012. sa početkom u 10h. Tema ovog događaja je „Pretvorimo zidove u vrata“, a grupa govornika će predstaviti svoje ideje, inovacije i razmišljanja.

 

Ovogodišnja konferencija predstaviće ideje vredne širenja iz različitih oblasti života i rada, a govornici i učesnici zajedno će pokušati da daju odgovore na pitanja kao što su kako pretvoriti zidove u vrata, kakve zidove je najteže otvoriti i kako ih održati otvorenim. Učesnici će imati priliku da čuju govore ljudi koji su uspeli, ili uspevaju, da u ovdašnjim ekonomskim, političkim i socijalnim okolnostima, naprave pomake u oblastima u kojima rade ili ih smatraju važnim za bolji život društva.

Neki od govornika koji su potvrdili svoje učešće:

  • Filip Vukša – dvadesetogodišnji student koji ličnim zalaganjem, a najčešće i samostalnim finansiranjem svojih poduhvata, unapređuje život u Beogradu.

  • Ivan Minić – osnivač i vlasnik najveće internet zajednice u regionu, Burek.com, jedan od pionira IT industrije u Srbiji, sa samo 27 godina.

  • Ivana Gađanski – neuronaučnik, prva osoba iz Srbije koja je imenovana za TEDGlobal Fellow program

  • Dragana Marjanović – mlada arhitektica koja novim naraštajima otkriva zaboravljene čari zemljane arhitekture, svojim projektom KućaČuvarkuća.

  • Brankica Ljamić Ivanović – konsultant i trener, koja kroz rad sa pojedincima i kompanijama prodstiče na promene na ličnom, timskom i organizacionom nivou.

U narednom periodu će biti objavljen kompletan spisak govornika konferencije.

Svi koji su zainteresovani da posete konferenciju mogu se prijaviti isključivo putem zvaničnog sajta www.tedxnovisad.com.

Prijave za učesnike će biti otvorene do petka, 14. septembra u ponoć, a broj mesta je ograničen! Cena ulaynice iynosi 1500 dinara.

Za više informacija posetite naš sajt www.tedxnovisad.com ili pratite našu Facebook stranicu www.facebook.com/TEDxNoviSad

 

Prva TEDxNoviSad konferencija je održana 3. decembra 2011. godine takođe u Studiju M, a tema je bila „EduAkcija”. Video zapise govora i fotografije sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati na sajtu www.tedxnovisad.com