Home [ knjige/tribine ] POZIV ZA UČEŠĆE NA STUDENTSKOJ POSTER SEKCIJI 23.NACIONALNE I 4.MEĐUNARODNE KONFERENCIJA “BUKA...

POZIV ZA UČEŠĆE NA STUDENTSKOJ POSTER SEKCIJI 23.NACIONALNE I 4.MEĐUNARODNE KONFERENCIJA “BUKA I VIBRACIJE”

47
0

diplomaU okviru 23. Nacionalne i 4. Međunarodne konferencije “Buka i vibracije”, koja se od 17. do 19. okrobra održava u Nišu, u organizaciji Fakulteta zaštite na radu u Nišu, predviđeno je predstavljanje istraživačkih radova studenata iz tematskih oblasti Konferencije – buka i vibracija.

Pozivamo sve zainteresovane studente da svoje originalne i neobjavljene radve, napisane na engleskom jeziku prema priloženom uputstvu dostave do 15. septembra 2012. godine na e-mail: darko.mihajlov@znrfak.ni.ac.rs. Radovi se mogu dostaviti i putem aplikacije za registraciju učesnika.

Uputstvo za pripremu radova

Autori će biti obavešteni o prihvatanju radova do 01. oktobra 2012. godine.

Odabrani radovi studenata biće štampani u Zborniku radova konferencije.

Predstavljanje studentskih radova je predviđeno u vidu postera, koji kroz tekst, tabele, grafike i fotografije predstavlja skraćenu verziju napisanog istraživačkog rada. Posteri će biti izloženi u holu, a autori će u terminu određenom za poster sekciju imati priliku da usmeno prikažu svoj rad učesnicima konferencije.

Uputstvo za pripremu postera:

1) Dimenzije postera: 1000x700mm (portrait)
2) Na vrhu postera treba da stoji naziv rada, ime/imena autora i mentora, naziv fakulteta i podaci za kontakt.
3) U dnu postera navesti: “23. Nacionalna i 4. Međunarodna konferencija “Buka i vibracije” – studentska poster sekcija- Niš, 17. – 19. oktobar 2012. godine”
4) Tekst mora biti na engleskom jeziku.
5) Fotografije trebaju biti jasne i oštre.
6) Poster treba biti čitljiv sa udaljenosti od jednog metra, pa je potrebno voditi računa o veličini slova, usklađenosti boja i rasporedu.

Za dodatne informacije o Studentskoj poster sekciji možete kontaktirati organizatore putem mail-ova: sandra.stankovic.op@gmail.com i a.stamenkovic016@gmail.com .

Pratite nas i na Facebook-u, dok sve ve informaciji o Konferenciji možete pronaći ovde.