Home [treninzi] Konkurs za polaznike letnjeg kursa web dizajna u Kancelariji za mlade Zvezdara

Konkurs za polaznike letnjeg kursa web dizajna u Kancelariji za mlade Zvezdara

81
0
student21Kurs Web Dizajna projekat je nevladine organizacije Kulturban koji se organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Zvezdara. Podrška opštine omogućava polaznicima da plaćaju samo delimični iznos cene kursa. Cena kursa je simbolična i iznosi 1300din/mesečno. 

Kurs mogu da pohadjaju svi, bez obzira na godine i mesto stanovanja. Plaćanje se vrši preko računa.
Trajanje: 39 časova (3 meseca – jednom nedeljno tročas)
Program: HTML, CSS, JS, Joomla, SEO, Flash animacije …
Kontakt: vebkurs@gmail.com 060/5582422   facebook.com/kurswebdizajna
Lokacija: Kancelarija za mlade Zvezdara, Nerodimska 2, Beograd
Web sajt: web.kulturban.org
Rok za prijavu: 02.jul 2012.

Kurs Web Dizajna  ima za cilj da polaznike obuči da samostalno prave i održavaju web sajtove. Tokom kursa polaznici će izraditi jedan sajt za koji će dobiti hosting za godinu dana. Na ovaj način polaznici dobijaju svoju ličnu prezentaciju na internetu koju mogu koristiti pri zapošljavanju, obrazovanju isl.
Program kursa obuhvata Planiranje sajta, HTML, CSS, JavaScript, Flash animacije, PSD2HTML, SEO, Cpanel, Joomla, Marketing

Kancelarija za mlade GO Zvezdara organizovanjem različitih obuka i kurseva želi da pomogne mladima da prošire svoja znanja i steknu nove veštine kako bi lakše došli do posla ili pokrenuli sopstveni biznis.
Po završetku kursa polaznici polažu test na osnovu koga dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu web dizajna.Takođe, polaznicima kursa se pruža mogućnost učestvovanja u realizaciji različitih programa, regionalnim i međunarodnim razmenama.

Konsultacije su obezbeđene i nakon završetka kursa.