Home [ volontiranje ] Volontiraj u Odeljenju za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije

Volontiraj u Odeljenju za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije

118
0

rapNarodna skupština Republike Srbije, u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji i Univerzitetom u Beogradu – Fakultetom političkih nauka, raspisuje konkurs za izbor 8 (osam) studenata koji će tokom jula, septembra i oktobra meseca 2012. godine volontirati u Odeljenju za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije.

Očekujemo da se na konkurs prijave zainteresovani studenti koji kroz volonterski rad žele da nauče kako funcionišu stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u međunarodnim parlamentarnim organizacijama, i to u Interparlamentarnoj uniji, Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Parlamentarnoj skupštini OEBS, Parlamentarnoj skupštini NATO, itd. Tokom angažmana, studenti će biti angažovani na administrativno-tehničkim poslovima i uključeni u koncipiranje i izradu predloga nastupa članova delegacije. Od studenata se očekuje istraživački rad, posvećenost, ozbiljnost i odgovornost.

Da biste učestvovali u konkursu, potrebno je da:

  • ste student četvrte godine osnovnih studija odeljenja za međunarodne studije Univerziteta u Beogradu – Fakulteta političkih nauka
  • da razumete i tečno govorite engleski jezik (znanje više jezika je prednost)
  • da dostavite biografiju (do 1 strane) sa slikom i motivaciono pismo na e – mejl dragan.zivojinovic@fpn.bg.ac.rs

Rok za dostavljanje prijava je od 25. maja do 1. juna 2012. godine.

Razgovori sa kandidatima koji ispunjavaju uslove će biti obavljeni od 4. do 6. juna 2012. godine.

Konkurs možete preuzeti ovde.