Home [njuz] TEST LAB 2 & OPEN DAY na SAE Institutu Beograd u okviru...

TEST LAB 2 & OPEN DAY na SAE Institutu Beograd u okviru Mikser festivala 2012!

73
0

mladi12U okviru Mikser festivala 2012, najpopularnijeg festivala kreativnosti i inovativnosti u Srbiji i regionu posetioci će imati priliku da obiđu mnoge značajne lokacije srpske prestonice, ali i da posete zonu posvećenu edukaciji, među kojima će se predstaviti i SAE Institut Beograd, najveći svetski fakultet za digitalne medije iz oblasti audio inženjeringa, digitalne filmske produkcije, web dizajna&programiranja i 3D animacije.

Takođe, SAE Institut Beograd u saradnji sa kompanijom Player, liderom na domaćem tržištu prodaje i distribucije profesionalne audio, DJ i studijske opreme i razglasa, će u okviru Mikser festivala 2012, ali u svojim prostorijama u subotu 26.5.2012. od 14-18h, organizovati drugi po redu besplatan TEST LAB u Srbiji!

Player će specijalno za ovu priliku opremiti SAE prostorije, i omogućiti posetiocima prve “laboratorije zvuka” u Srbiji, da potpuno besplatno, oprobaju svoje umeće na najnovijim DJ uređajima, otkriju prednosti poslednjih verzija programa za muzičku i live produkciju! Takođe, svim zainteresovanim kreativcima biće pružena mogućnost da postave pitanja o svemu što ih zanima iz sfere poslednjih muzičkih tendencija, kao i da otkriju neke od trikova pravih profesionalaca!
Native Instruments, Peioneer, Vestax, Allen & Heath i Infrasonic samo su neka od imena brendova čiji će najnoviji proizvodi biti dostupni za testiranje 26. maja, uz Traktor i Ableton platforme u realnom DJ i studijskom okruženju.

SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta čija je diploma priznata u celom svetu najavljuje dan “Otvorenih vrata” istog dana (subota 26.5. od 14-18h u Čika Ljubinoj 8/III), povodom JUNSKOG UPISNOG na akademski program u okviru sve četiri katedre : Audio inženjering, Digitalna filmska produkcija, Web dizajn i programiranje kao i 3D Animacija.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa novim sniženim školarinama i mogućnostima produženog plaćanja i do 18 meseci!
Jedinstveni akademski programimi SAE Instituta  svojim studentima obezbeđuju praktičnu nastavu i mogućnost upoznavanja renomiranih imena industrije, kao i prisustvo na svim bitnim dešavanjima u našoj zemlji poput Exit festivala, Share konferencije, Cinema City festivala itd….
Sve dodatne informacije možete pronaći na www.belgrade.sae.edu ili na 01126 26 632.