Home [treninzi] Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo za EVS

Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo za EVS

108
0

racunar12Mladi istrazivaci Srbije  ce 26.05. 2012.  odrzati  radionicu na kojoj ce vam pomoci da naucite kako da napisete dobar CV i motivaciono pismo za Evrpski volonterski servis.

Radionica ce trajati oko 4 sata (od 12 do 16 sati). Namenjena je svima vama koji zelite da idete na EVS, i koji ste izmedju 18 i 30 godina. Radionicu ce voditi nasi EVS volonteri iz inostranstva, kao i oni koji su vec bili na EVS-u.

Ako ste probali da aplicirate, a niste dobijali odgovore, ili su odgovori bili negativni, ako ste izgubili motivaciju da aplicirate, ali i dalje zelite da idete na EVS, ako ste oduvek zeleli da idete na EVS a ne znate kako se aplicira, ovo je prava radionica za vas!

Dodjite da zajedno ispravimo greske koje pravimo pri apliciranju. Vi koji vec neko vreme trazite pravi EVS za vas, dodjite da povratite motivaciju i samopouzdanje da aplicirate za ovaj izuzetan program. Vi koji tek sad krecete u tu avanturu, dodjite da poboljsate sebi sansu da budete primljeni!

Ovo je prva u nizu radionica koje cemo organizovati. Ako vam ne odgovara termin, sacekajte sledeci! Mesta su ogranicena, zbog velicine radnog prostora. Javite se do cetvrtka, 24.05. mejlom, na darius@mis.org.rs. Napisite nam ime, prezime, da li ste bili na pripremnom sastanku (odrzava se svakog cetvrtka u MIS-u), da li ste i kad ste poceli da aplicirate za EVS, kakvo je vase iskustvo u tome do sad.