Home [ volontiranje ] Vidi svet kroz razmenu – program internacionalne razmene i prakse

Vidi svet kroz razmenu – program internacionalne razmene i prakse

141
0

foto7Međunarodna studentska organizacija AIESEC će 24. maja 2012. godine u 20 časova i 15 minuta na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održati prezentaciju praksi i studentskih razmena, za sve zainteresovane studente. Otkrij mogućnosti odlaska u inostranstvo na razmenu i oprobaj se u volonterskom radu na najrazličitijim projektima. Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor.

 Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama utičeš pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Imaćeš priliku da radiš sa decom, organizuješ konferencije, predaješ strane jezike, baviš se ekologijom, ekonomijom ili nekom drugom oblašću koja te zanima. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Doživi najbolje leto svog života u Kini, Češkoj, Italiji i mnogim drugim zemljama koje nudimo.

Mnogi su iskoristili svoju šansu i doživeli nezaboravna iskustva, a ukoliko i tebe zanima šta AIESEC razmena predstavlja dođi 24. maja u 20 časova i 15 minuta na Ekonomski fakultet.AIESEC
je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 111 zemalja, AIESEC je najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.

 

Sve počinje jednim klikomwww.aiesec.org.rs