Home [ volontiranje ] Centar lokalne demokratije iz Nisa vas vodi u Sloveniju na volontiranje

Centar lokalne demokratije iz Nisa vas vodi u Sloveniju na volontiranje

85
0

sample-11Imate između 18 i 30 godina i želite da provedete 4 meseca tokom leta u Sloveniji? Prijavite se da volontirate u omladinskoj organizaciji u Črnomelju, uz obezbeđen džeparac, hranu, smeštaj i mentorstvo.

Više informacija u nastavku. Požurite.

O Črnomelju: Črnomelj je grad sa 8.000 stanovnika u regionu Bela krajina. Od Ljubljane i Zagreba je udaljen 100 km. Više na: www.crnomelj.si
o MC BIT: Mladinski center BIT je NVO, koja nastoji da bude motor omladinskog života u gradu. Više na:http://www.seeyn.org/text/3.htmwww.mc-bit.si
O projektu: BiT the part of the BIT. Cilj je da je volonter/ka bude jedan/na od ključnih aktera naše organizacije i da pomogne na svim mogućim područjima. Naročito oko organizacije festivalawww.crnfest.si (avgust) i klubskih koncerata. Volonter će biti podrška drugim volonterima u organizaciji, angažovanim na drugim projektima. Od volontera/ke očekujemo da razvije svoj zasebni projekat, koji će smisliti u prva dva meseca volontiranja.
Radno vreme: od 12-16 radnim danom, a vikendom oko pomoći pri koncertima.
Slobodno vreme: Volonter/ka će biti uključen/a u događaje drugih organizacija kako bi mogao/la da stekne što više prijatelja.
Željeni profil: Kandidat/kinja mora biti nezaposleno lice. Mora biti komunikativan/na, imati inicijative i biti otvoren/a za nova iskustva. Dobro je da voli sport i da je sklon/a alternativnoj kulturi. Volonteru/ki će biti plaćeni troškovi hrane (otvoren račun u Merkatoru, piceriji i restoranu), smeštaja (zasebna soba u hostelu), kurs slovenačkog jezika i mesečni džeparac u iznosu od 85 eura. Volonteru/ki će biti obezbeđen besplatan fitnes, besplatan bioskop u gradu, besplatan ulaz na sve koncerte i bicikl, da se može voziti na kupanje na Kupu (http://www.youtube.com/watch?v=2tm_wxzzVQI). Volonter/ka će imati dva mentora, a imaće i mogućnost da se druži sa volonterom iz Mađarske koji će u isto vreme biti na EVS-u u istom gradu.

Trajanje projekta: 01.07.2012 do 30.12.2012. CV i motivaciono pismo pošaljite na: evs.ldacss@gmail.com do 10. maja 2012. Kandidati/kinje koji/e uđu u uži izbor biće pozvani/e na intervju.