Home [njuz] DHL Express usluga za studente

DHL Express usluga za studente

69
0

auftoStudenti i oni koji to tek postaju, a školovanje žele da nastave u inostranstvu, suočavaju se sa obimnim poslom pripreme zahtevne dokumentacije (formulari za prijavu, biografije, pisma sa preporukama, sertifikati o dotadašnjem školovanju…). Prikupiti i popuniti sve neophodne formulare zahteva puno vremena i truda, da bi se potom slanje aplikacije željenim fakultetima prepustilo slučaju.

DHL Express je prepoznao ovu potrebu i kreirao uslugu namenjenu studentskoj populaciji, a koja obuhvata slanje dokumentacije težine do 250 grama, na bilo koje odredište u svetu, po fiksnoj ceni od 1.300 dinara. U cenu usluge je uračunat dodatak za međunarodni transport, a studentima je omogućeno da status svoje pošiljke prate preko računara ili mobilnog telefona, putem našeg sajta ili kroz SMS poruke.

Usluga namenjena isključivo studentima može se platiti gotovinom ili karticom, a trajaće do 30.11.2012. godine. Više informacija o DHL Express usluzi za studente, svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 011/310-55-00.