Home [njuz] Treći Sajam organizacija civilnog društva na Trgu Nikole Pašića 24. i 25....

Treći Sajam organizacija civilnog društva na Trgu Nikole Pašića 24. i 25. maja

43
0

student7Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima poziva sva udruženja i ostale neprofitne organizacije, da se prijave za učešće na trećem Sajmu organizacija civilnog društva (OCD), koji će se održati 24. i 25. maja, na Trgu Nikole Pašića.

Organizacije će imati jedinstvenu priliku da svoje projekte i planove predstave kako građanima Beograda, tako i kolegama iz civilnog sektora, predstavnicima lokalne samouprave i državnih institucija, donatorskoj zajednici i medijima.

„Cilj održavanja trećeg Sajma OCD-a je podsticanje građana na aktivizam kroz prikazivanje rada i projekata organizacija civilnog društva. Posebno pozivamo udruženja da iskoriste mogućnost da u okviru pratećeg programa predlože događaje koji će uključiti Beograđane i skrenuti pažnju na teme od značaja za razvoj grada“ rekao je Danko Runić, direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Pravo učešća na Sajmu imaju udruženja i ostale neprofitne organizacije registrovane na teritoriji grada Beograda, a učešće na Sajamu je besplatno za sve izlagače. Rok za prijavu je 25. april 2012. godine.

Tekst poziva i prijavni formular možete preuzeti ovde.