Home [treninzi] seminar „PR days 2012“

seminar „PR days 2012“

67
0

mladi5Ako ste zainteresovani za oblast političkog PR-a, pozivamo Vas da se prijavite na četvrti po redu seminar „PR days 2012“, koji organizuje PR Team Fakulteta političkih nauka. Na seminaru će se kroz predavanja i radionice polaznici upoznati sa ulogom odnosa s javnošću u političkim kampanjama, onlajn izbornim kampanjama, procesom izgradnje imidža političkih partija i lidera, formiranjem izbornih štabova, plasiranjem političkih poruka, a sve to u pravo vreme, u predizbornom periodu u Srbiji.

Za vreme PR dana, u holu Narodne skupštine Republike Srbije će biti postavljena izložba „Političko besedništvo kroz vekove“. Izložbu će otvoriti predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, gospođa Slavica Đukić-Dejanović. Takođe, ona će održati prvo predavanje na seminaru, na temu izgradnje imidža Narodne skupštine.

Predavači na seminaru će biti dr Predrag Vujović, predsednik Upravnog odbora P.R.A agencije, dr Borislav Miljanović, generalni direktor agencije Represent Communications, mr Miloš Čirič, međunarodni savetnik i lobista, Krešimir Macan, generalni menadžer Manjgura i Marko Selaković, direktor Stratcom-a.

Tokom seminara će biti održana i rasprava o medijskim manipulacijama tokom izbornih kampanja u kojoj će učestvovati istaknuti novinari, koji se bave političkim pitanjima.

Seminar će zatvoriti predstavnici parlamentarnih partija u Srbiji: Demokratske stranke, Srpske napredne stranke, Ujedinjenih regiona Srbije, Socijalističke partije Srbije, Liberalno-demokratske partije i Demokratske stranke Srbije, debatom na temu „Realnost izbornih obećanja“.

Pružanje neophodnih informacija o političkom komuniciranju podstaći će studente da se u budućnosti aktivno bave ovim temama i kritički rasuđuju o političkim porukama i sadržajima u predstojećoj, ali i budućim izbornim kampanjama.

PR dani se održavaju od 10. do 12. aprila 2012, a po završetku predavanja, svim učesnicima biće uručeni sertifikati.

 

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti slanjem biografije na e-mail pr.team@fpn.bg.ac.rs. Krajnji rok za prijavu je 1. april 2012. godine.