Home [ volontiranje ] Promocije medjunarodnih volonterskih kampova – seozna 2012.

Promocije medjunarodnih volonterskih kampova – seozna 2012.

90
0

newsMladi istaživači Srbije – Volonterski servis Srbije vas pozivaju da otkrijete šta sve možete raditi ovog leta na nekom od 2000 međunarodnih volonterskih kampva!

Međunarodni volonterski kampovi na koje vas šalje Volontersi servis Srbije predstavljaju jedinstven oblik volonterskog rada, predviđen za sve ljude dobre volje između 18 i 65 godina, koji govore elementarni engleski ili jezik zemlje u koju idu. Potrebno je platiti samo put i članarinu u Volonterskom servisu Srbije, a smeštaj i hrana na kampu su obezbeđeni. Učesnici iz različitih zemalja svojim volonterskim radom na kampovima daju doprinos pre svega razvoju lokalnih zajednica.

Jedan od glavnih ciljeva međunarodnog volonterskog kampa je stvaranje kontakata između učesnika iz inostranstva i lokalnog stanovništva, čime se doprinosi boljem razumevanju naroda i kultura, prijateljstvu i miru. Volonteri su tako i učesnici u svakodnevnom životu, a ne turisti. Time dobijaju potpuno drugačiju sliku zemlje u kojoj borave, posmatranu iz ugla samih stanovnika, i u mogućnosti su da bolje upoznaju njihovu kulturu i običaje.Volonter dobija nezamenljivo iskustvo i mogućnost da putuje, usavrši jezik, upozna prijatelje iz celog sveta da utiče na druge, ali i da drugi utiču na njega.

Ako želite da saznate više o kampovima, o tome kako se prijaviti, a pre svega – zašto se prijaviti. Ako želite da čujete priče naših dugogodišnjih volontera – putnika oko sveta.

 

 

PRISUSTVUJTE MARTOVSKIM PROMOCIJAMA MEĐUNARODNIH VOLONTERSKIH KAMPOVA!

 

    1. Filozofski fakultet (Čika Ljubina 18 – 20 , slušaonica 104) 15. marta u 18 časova.

    2. Francuski institut u Beogradu (Zmaj Jovina 11, sala u suterenu) 16. marta u 14 časova.

    3. Hemijski fakultet (Studentski trg 12-16, I sprat, sala za sednice) 19.marta u 17 časova.

    4. Filološki fakultet (Studentski trg 3, amfiteatar V) 20. marta u 18.30 časova.

    5. Biološki fakultet (Studentski trg 16, biblioteka instituta za fiziologiju ) 22. marta u 18 časova.

Očekujemo vas! Vaši Istraživači