Home [njuz] HYPO ALPE ADRIA BANKA OMOGUĆILA STUDENTIMA EKSKLUZIVNO PREDAVANJE

HYPO ALPE ADRIA BANKA OMOGUĆILA STUDENTIMA EKSKLUZIVNO PREDAVANJE

60
0

student2Hypo Alpe Adria banka omogućila je studentima Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu, da pre zvaničnog početka najvećeg PR događaja u regionu – „The Corporate Communications Experience“, prisustvuju ekskluzivnom predavanju vodećih svetskih stručnjaka za komunikacije.

 

Svoja dugogodišnja iskustva, kao i najnovije trendove iz oblasti korporativnih komunikacija i upravljanja ličnom i reputacijom velikih kompanija, studentima su preneli gospodina Patrik Džefson (Patrick Jephson), nekadašnji privatni sekretar princeze Dajane i gospođa Meri Džo Jakobi (Mary Jo Jacobi), koja je u svojoj bogatoj karijeri sarađivala sa dva predsednika Sjedinjenih Američkih Država i upravljala reputacijom najvećih svetskih giganata.

-Organizacijom ovakvog ekskluzivnog predavanja, želeli smo da prenesemo dragocena iskustva i znanja priznatih stručnjaka za korporativne komunikacije našim studentima koji stiču akademska znanja iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću. Mladi ljudi su vredan resurs i potencijal svakog društva, a ulaganjem u proširivanje njihovih vidika, investiramo ne samo u njihovu, već i u budućnost društva u celini, istakla je Ivana Vulić Živković, direktor marketinga Hypo Alpe Adria banke, koja je ovogodišnji platinasti sponzor „The Corporate Communications Experience“ događaja.

The Corporate Communications Experience predstavlja najveći događaj u regionu u oblasti korporativnih komunikacija koji okuplja poznate svetske stručnjake iz sveta marketinga i odnosa s javnošću i koji se 8. i 9. marta drugi put organizuje u Beogradu.