Home [treninzi] Seminar Održivog razvoja

Seminar Održivog razvoja

48
0
Imaš ideju, ali ti treba podrška?

Da li si zainteresovan da učestvuješ na konkursu projektnih ideja i obezbediš sredstva za realizaciju svog projekta na temu održivog razvoja u iznosu od 1000 evra?

Imaš od 18 do 29 godina, i želiš da se oprobaš u nečemu sasvim novom?

Onda ne čekaj, dođi na SEMINAR ODRŽIVOG RAZVOJA, koji se održava  29. februara 2012. sa početkom u 16h u Beogradskoj Bankarskoj Akademiji.

Četvrti put za redom studentska organizacija AIESEC organizuje projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost” sa ciljem približavanja tematike održivog razvoja mladima i njihovom animiranju ne bi li i sami uticali na probleme održivosti naše zemlje.

Ovo je prilika da saznaš nešto o održivom razvoju i upravljanju projektima. Praktikanti iz inostranstva zajedno sa članovima AIESEC tima držace edukacije, namenjene sagledavanju šire slike  problema lokalne zajednice koje smo svi mi deo i načinima rešavanja tih problema. Jedan od njih je definitivno zelena gradnja, održiva priroda, zelene tehnologijeobnovljiva energija.

Teme ovogodišnjeg konkursa su  “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije” Konkurs projektnih ideja otvoren je do 15. marta 2012.

Dođi na seminar i saznaj više o održivosti, nauči kako da napišeš dobar projekat  i kako da baš tvoj projekat bude uspešan na konkursu!

Više informacija na sajtu http://odrzivimladi.org.rs

I na našoj facebook strani http://www.facebook.com/odrzivimladi