Home [njuz] Case Study Show – Put koji vodi do uspeha!

Case Study Show – Put koji vodi do uspeha!

68
0

book2Evropska studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka po šesti put organizuje manifestaciju internacionalnog i edukativnog karaktera „Case Study Show 2012“ koja će se održati od 05. do 07. aprila.

Case Study Show je jedan od najvećih projekata edukativnog karaktera koji pruža priliku studentima da se nađu u ulozi menadžera i suoče se sa poslovnim problemima današnjice. Po prvi put ove godine Case Study Show otvara vrata studentima Univerziteta u Beogradu. Tokom trodnevnog ESTIEM događaja studenti će moći da učestvuju u panel diskusiji, upoznaju se sa predstavnicima kompanija i predstave im se u najboljem svetlu kroz rešavanje problema iz prakse.

Kao i do sada, tokom prva dva dana Case Study Show-a, studenti Fakulteta organizacionih nauka će imati priliku da u timovima sa kolegama iz Evrope prezentuju rešenje konkretnog poslovnog problema vodećih kompanija na našem tržištu. Nakon toga će kroz radionice ostvariti interaktivni odnos sa predstavnicima kompanija.

Po prvi put kroz program trećeg dana događaja ESTIEM omogućava studentima Univerziteta u Beogradu da se upoznaju sa Case Study metodom, da iskažu svoje mišljenje i stavove kroz panel diskusiju na ovu temu. Takođe, studenti će imati priliku da rešavaju kraći poslovni problem kompanija kao i da “zavedu” kompaniju za tri minuta.

Tokom trećeg dana održaće se i Company Show, mini sajam zaposlenja. Kao i na svakom sajmu, svi prisutni će moći da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija, ostave svoj CV, i tako ostvare priliku za potencijalno zaposlenje. Case Study Show će pokazati studentima put koji vodi do uspeha i kako da smelo koračaju njime.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.casestudyshow.org.rs. ili putem maila na iva.ilic@estiem.org.