Home [ volontiranje ] Provedi devetnaest dana u Nemačkoj za samo 40 evra

Provedi devetnaest dana u Nemačkoj za samo 40 evra

74
0

student2Odred  izviđača „Remizijana“ iz Bele Palanke i NVO „CAMPUS15“ iz Nemačke, po peti put za redom organizuju međunarodni omladinski letnji kamp u Maltezerhofu, nedaleko od Bona, Nemačka, pod nazivom “Get up, Stand up, Speak up -Young People Go for a Peaceful and Joint Europe”

Кamp će okupiti oko 40 učesnika uzrasta 15 i 16 godina iz šest Evropskih zemalja: Srbija, Crna Gora,  Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Nemačka i Poljska. Vreme održavanja kampa je od 26. 07. do 13.08. 2012. godine. Prijavi se i ti! Rafting, ekstremni sportovi, obilasci gradova i razli ite kreativne, muzičke i sportske radionice samo su deo devetnaestodnevnog programa koji te čeka. Upoznaj i druži se sa vršnjacima iz drugih zemalja, upoznaj njihovu kulturu i podeli sa njima svoja interesovanja!

Učesnička taksa iznosi 40 evra i predstavlja skromni doprinos za finansiranje sveobuhvatnog programa, prevoza, smeštaja i osiguranja tokom trajanja cele aktivnosti.

Aktivnost  kampa je kao i prethodnih godina finansirana kroz fondove Evropske komisije, program „Mladi u akciji“.

Više detalja oko programa kampa, načina prijave kao i uslova neophodnih za odlazak na kamp možete naći na zvaničnoj internet prezentaciji organizacije „CAMPUS15“ : 

www.campus15.org

 

Rok za prijavu je 26. mart 2012.god. Prijavu možete preuzeti na

 www.campus15.org.

Prijava se šalje isključivo u rukopisu na poštansku adresu naznačenu u prijavi. Koordinator programa za Srbiju je član uprave Odreda izviđača “Remizijana”, Marija Pavlović. Za sva eventualna pitanja, nedumice ili dodatne informacije možete se obratiti na 

remizijana@gmail.com