Home [konkursi] Konkurs za obrazovni program “Politika EU u oblasti energetike”

Konkurs za obrazovni program “Politika EU u oblasti energetike”

40
0

djitra2Obaveštavamo Vas da je otvoren konkurs za prijem polaznica i polaznika na obrazovni program “Politika Evropske unije u oblasti energetike”. Program se izvodi u okviru projekta “Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji” koji realizuju Beogradska otvorena škola i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Projekat podržava Ministarstvo inostranih poslova Kraljevine Norveške kroz program bilateralne saradnje Vlada Kraljevine Norveške i Republike Srbije.

Konkurs je otvoren do 10. februara 2011. godine.

Program je namenjen zaposlenima u lokalnoj samoupravi, državnoj i pokrajinskoj upravi, javnim preduzećima, razvojnim agencijama i drugim javnim institucijama koje su zadužena za sprovođenje politike u oblasti energetike i energetske efikasnosti. Cilj projekta je jačanje kapaciteta regulatornih tela lokalne, regionalne i državne uprave Srbije za uspešno sprovođenje i primenu praktičnih politika Evropske unije u procesu evropskih integracija.

Program “Politika Evropske unije u oblasti energetike” realizovaće se u tri navrata za tri grupe od po 30 polaznika. Obuka za prvu grupu polaznika realizovana je od 5. do 9. septembra 2011. godine. Drugi obrazovni modul realizovan je od 19. do 23. septembra 2011. godine. Treća grupa polaznika će aktivnosti na obrazovnom programu pohađati u periodu od 2. do 6. aprila 2012. godine. Nakon realizovanog modula u Beogradu, za polaznike koji budu ispunili sve obaveze predviđene programom biće organizovana studijska poseta institucijama EU u Briselu.

Učešće na programima obuke je besplatno, a troškovi nastavnog materijala, prevoza, smeštaja i  ishrane će biti pokriveni od strane organizatora.

Prijavni formular možete pronaći OVDE.
Sve dodatne informacije o obuci zainteresovani kandidati mogu preuzeti na sajtu www.bos.rs/sa4eu ili ih dobiti u Beogradskoj otvorenoj školi: 

tel: 011 30 61 372,     
faks: 011 36 13 112,
mail: sa4eu@bos.rs