Home [konkursi] Konkurs za prijem prve generacije stanara koji će se useliti u “Next...

Konkurs za prijem prve generacije stanara koji će se useliti u “Next step Pančevo!” biznis inkubator

83
0

mladi22Agencija za ekonomski razvoj grada Pančeva (AERGP) otvorila je konkurs za prijem prve generacije stanara koji će se useliti u “Next step Pančevo!” biznis inkubator. Tim povodom pokrenut je sajt http://nextstep.pancevo.rs/ sa ciljem da postane informativna platforma namenjena stanarima, postojećim i potencijalnim partnerima. Smatramo da su mladi najvažnija ciljna grupa, koja ima inovativne ideje i energiju da iste pretvori u biznis. Zbog toga Vas molimo da ovu vest i link ka našoj web prezentaciji, ukoliko je moguće, postavite na sajtu Vaše organizacije u rubrikama “News” i “Info/ konkursi”. Radi optimizacije pretraživosti našeg sajta na internetu, molimo Vas da title i alt slike budu “biznis inkubator”. Takođe Vas pozivamo da istražite naš sajt i date nam svoje mišljenje i sugestije.

Cilj inkubatora je pružanje pomoći početnicima u poslovanju i osposobljavanje firmi za samostalno i stabilno poslovanje nakon isteka inkubacionog perioda. Pored subvencionisanog zakupa poslovnog prostora i režijskih troškova, “Next step Pančevo!” inkubator će svojim stanarima obezbediti različite usluge i pomoć u promociji i povezivanju. Svi koji imaju inovativnu poslovnu ideju mogu pronaći potrebne informacije i prijavni formular na http://nextstep.pancevo.rs/prijava/ do 16.03.2012.

Preporučujemo da redovno pratite rubriku NSP intervju u kojoj će periodično biti objavljivani intervjui sa uspešnim preduzetnicima koji će svoje znanje i iskustvo podeliti sa mladim i potencijalnim preduzetnicima. Pored ovoga, u saradnji sa Under30CEO portalom svima koji žele da razviju sopstveni biznis prenosimo savete i tekstove, kao i brojne aktuelnosti.