Home [ volontiranje ] EVS u Nemačkoj – za one koji žele da se vrate u...

EVS u Nemačkoj – za one koji žele da se vrate u obdanište!

69
0

avionZa sve one koje zanima rad sa decom, evo šanse da se prijave na EVS u Nemačkoj! Organizacija FAIRbund je poslala poziv za četiri zanimljiva projekta u Lajpcigu i svi će se odvijati u nekom od tamošnjih obdaništa.

Za one koji želje da ispolje svoju kreativnost u radu sa decom, mogao bi da bude interesantan ovaj projekat. Projekat počinje 1. jula, a šifra je 2010-DE-90.

Sličan prethodnom, projekat u kom se radi sa decom i kreira veselo i lepo okruženje za njih, nalazi se na ovom linku. Za ovaj projekat su otvorena dva volonterska mesta, od kojih bi jedno počelo sa radom 1. maja, a drugo 1. jula. Šifra projekta je 2010-DE-91.

O prelepom ambijentu obdaništa, okruženog drvećem i zelenilom, kao i o projektu koji će se u njemu odvijati, možete više saznati ako klikneteovde. Projekat startuje 1. jula. Šifra je 2010-DE-92.

Ko želi da radi sa decom, a u isto vreme ima i mnoštvo ideja, za koje smatra da bi bilo moguće realizovati ih u okviru ovakvog projekta, neka pogleda ovu stranicu. Početak ovog projekta je 1. juna, a šifra je 2011-DE-110.

Ako odlučite da se prijavite za neki od ovih projekata, molimo vas da pošaljete svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku, zajedno sa aplikacijom koja se nalazi na kraju ovog teksta, najkasnije do 17. januara, na ltv@volontiraj.rs. Navedite obavezno za koji projekat (šifru) se prijavljujete, da bismo vaše podatke prosledili na pravu adresu. Ukoliko se prijavljujete na više projekata, napišite posebno motivaciono pismo za svaki od njih.

APLIKACIONI FORMULAR

Sonja Bratić

koordinatorka međunarodne razmene volontera

Volonterski centar Vojvodine – SCI Srbija

international volunteers exchange coordinator
Volunteers’ Centre of Vojvodina – SCI Serbia
Njegoševa 3
21000 Novi Sad
Serbia

tel/fax: +38121528644