Home [ volontiranje ] Sajam volonterizma

Sajam volonterizma

88
0

mladi14Studio M,  Ignjata Pavlasa 3, Novi Sad
5.12.2011
12h do 19 h

U cilju obeležavanja  Međunarodnog dana volontera i promocije Lokalnog volonterskog servisa, Volonterski Centar Vojvodine organizuje ”Sajam volonterizma – Sajam dobrih namera”, koji će se održati 5. decembra u Studiju M, od 12 do 19 časova. Na Sajmu će se predstaviti organizacije koje deluju na teritoriji Novog Sada, a sarađuju sa volonterima i nude mogućnost volonterskog angažmana. U okviru Sajma biće predstavljene i fotografija prikupljene u okviru kampanje Ujedinjenih nacija ”Volunteering matters”, kao i dečji radovi od reciklažnog materijala, a posetioci će imati priliku da učestvuju i u velikom broj kreativnih radionica za sve uzraste. Ulaz na Sajam je besplatan.

Sajam će biti najavljen velikim performansom zajedničkog čišćenja ulice, koji će se održati na Trgu Slobode, u subotu 3. decembra, od 14 časova. ovde
Na Sajmu će se predstaviti sledeće organizacije: Volonterski centar Vojvodine, Centar za omladinski rad, Novosadski humanitarni centar, Jazas, BalkanIdea NS, Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada, Kancelarija za mlade (Udruženje građana Alternativna kulturna organizacija), Galerija Matice srpske, Omladinska terenska jedinica ”Jovan Jovanović Zmaj” – Crveni krst, Udruženje romskih studenata, BEST NS, Omladinski centar CK 13, AEGEE Novi Sad, Američki kutak, Francuski institut u Srbiji – Ogranak u Novom Sadu, Italijanski kulturni centar ”Belpaese”, Centar stranih jezika ”Žil Vern”, Dečiji kulturni centar, ”Komadić koji nedostaje”, Udruženje građana ”Košnica” i ”U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo”.

Sajam su podržali RTV – Studio M, Minaqua i  JKP Čistoća.

Pridruži nam se u obeležavanju Međunarodnog dana
volontera i promociji volonterizma!
Vidimo se na Sajmu!
Volonterski centar Vojvodine