Home [njuz] Počele prijave za besplatan prevoz na Exit

Počele prijave za besplatan prevoz na Exit

65
0

autobus.jpgU okviru kampanje “Piti ili Biti”, koju zajednički uspešno realizuju Tuborg i Exit treću godinu za redom,  angažovano je 70 Tuborgovih autobusa koji će posetioce na Exit dovesti iz svih većih regionalnih centara i gradova Srbije.Pravo na prevoz Tuborgovim autobusima imaju posetioci festivala iz Srbije

koji su kupili kartu za festival, koji su registrovani korisnici komjuniti sajta www.myexit.org i koji se u predviđenom roku (do popune mesta) prijave.

Iz Beograda i Zrenjanina previđeni su svakodnevni polasci za Novi Sad, a iz Subotice, Kragujevca i Niša predviđen je polazak samo u četvrtak, 12. jula.

Svi koji rezervišu mesto u autobusu iz Beograda ili Zrenjanina ka Novom Sadu automatski su rezervisali mesto u autobusu koji će ih sledećeg jutra vratiti u Zrenjanin ili Beograd.

Svi koji rezervišu mesto u autobusu koji polazi iz Subotice, Kragujevca ili Niša u četvrtak, 12. jula, automatski su rezervisali mesto u autobusima koji iz Novog Sada ka ovim gradovima polaze u ponedeljak, 16. jula.
Precizne podatke o polascima dobićete u povratnom mejlu. 

Za prevoz Tuborgovim autobusima prijavite se ovde.