Home [treninzi] Poziv za učešće u obuci iz oblasti naprednog upravljanja projektima za predstavnike...

Poziv za učešće u obuci iz oblasti naprednog upravljanja projektima za predstavnike udruženja

50
0

book1GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA, Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima i Centar za razvoj lokalne samouprave „Agenda Pro” upućuju POZIV
ZA UČEŠĆE U OBUCI IZ OBLASTI NAPREDNOG UPRAVLjANjA PROJEKTIMA ZA PREDSTAVNIKE UDRUŽENjA

 

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima i Centrar za razvoj lokalne samouprave „Agenda Pro“ otpočinju sprovođenje obuka iz oblasti naprednog upravljanja projektima namenjenim zaposlenima i aktivistima u civilnom sektoru.

Ciljevi obuke su podizanje kapaciteta udruženja za bolji pristup donatorskim sredstvima, kroz unapređenu saradnju sa lokalnom zajednicom, komunikaciju sa ključnim partnerima – institucijama i donatorskim organizacijama; jačanje veština lobiranja i pripreme projektne dokumentacije za konkurisanje za dodelu sredstava za potrebe finansiranja projekata.

Obuke će se održati u 2 grupe, u trajanju od po 3 dana po grupi, sa do 20 polaznika.

Obuka prve grupe polaznika održaće se 15. i 16. decembra, a obuka druge grupe održaće se 22. i 23. decembra 2011. godine u prostorijama zgrade Gradske uprave, Kraljice Marije 1/XX.

Nakon sprovedenog dvodnevnog treninga uslediće praktični deo obuke u trajanju od tri nedelje, tokom kojeg će se u formi mentorskog rada, pratiti razvoj projekata organizacija civilnog društva koje budu pohađale trening. Poslednji – treći dan obuke će biti sproveden nakon tronedeljnog praktičnog dela, uz dodelu sertifikata.

Rok za prijavljivanje je četvrtak 8. decembar 2011. godine do 12 časova.

Pozivamo sve zainteresovane za pohađanje obuke da u navedenom roku na kosta.veljkovic@beograd.gov.rs dostave:
– Motivaciono pismo (obavezno naznačiti da li ste zainteresovani za pohađanje obuke 15. i 16. ili 22 i 23. decembra);
– Kratku biografiju (CV) sa kontakt podacima;
– Kratak opis delatnosti kojima se bavi Vaša organizacija sa pregledom najznačajnijih realizovnih projekata.

Za dodatne informacije možete se obratiti elektronskom poštom na kosta.veljkovic@beograd.gov.rs ili telefonom na 7157-074.